Ladestandere til el- og hybridbiler

Montering af ladestandere udføres i hele Storkøbenhavn

Hos Rebo Support har vi stor erfaring i montering og installation af ladestandere til el- og hybridbiler. Vi tilbyder ladestandere fra både EVlink og Easee, som begge er et godt valg hvorvidt du er virksomhed eller privatperson. I vores samarbejde med EVLink og Easee, udfører vi hurtig og effektiv service. Har du derfor en enkel ladestasnder, eller skal du have etableret infrastruktur til din virksomheds elbiler, kan du med fordel tage kontakt til os.

Med en EVlink eller Easee ladestander kan du få ladet din bil hurtigt op så du kan blive godt kørende med minimal nedetid. Ladestanderne giver dig mulighed for at lade din bil 8 gange hurtigere op sammenlignet med en normal kontakt, og du slipper derfor for at bruge for meget tid på at planlægge nedetid.

Mange muligheder

EVlink ladestanderen har indbygget intelligens, som byder på en lang række muligheder for dig som forbruger. Du kan styre adgang med nøgle eller chip, afregne og holde aktivt øje med forbruget samt sætte begrænsninger for dennes kapacitet.

En Easee ladestander har også mange fordele, blandt andet at du kan vælge om hvorvidt din bil skal lades op hurtigt, eller om den skal lades op i sparetilstand. Hvis du er privatperson, anbefaler vi “Easee Home”, som efter sit navn, passer bedst til privatpersonen. Denne typer lader bruger meget mindre kobber og plast end andre ladere, og er velegnet til hvis du eksempelvis har et solcelleanlæg med overskydende strøm. Her vil laderen benytte sig af denne strøm til opladning, eller du kan naturligvis lade hurtigt og effektivt med det samme.

Til virksomheder findes der “Easee Charger”, som er en ladestation velegnet til når flere skal lade på samme tid. Her har du mulighed for, uden at skulle kontakte din elektriker, at tilkoble flere enheder ved behov.

Leasing eller køb

Har du kun midlertidigt brug for en ladestander, tilbyder vi fordelagtige leasingaftaler i forbindelse med installation af ladestandere. Disse aftaler tilbydes både til privat, foreninger, erhverv samt det offentlige. Der foreligger ingen beregninger i forbindelse med leasing, da det afhænger af udgift og løbetid.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder for at lease en ladestander til en god pris.

Priser

  • Standard installation af 11kW ladestander med Easee Home ladestander
  • 10m installationskabel, 1 stk. 16A kombi relæ (RCBO) og lovpligtig kvalitetssikring af installationen, i Storkøbenhavn.
  • 10.495.- ekskl. moms
  • Standard installation af 22kW hurtig ladestander med Easee Home ladestander
  • 10m installationskabel, 1 stk. 32A kombi relæ (RCBO) og lovpligtig kvalitetssikring af installationen, i Storkøbenhavn.
  • 12.895.- ekskl. moms.

Montage af Tesla Ladeboks

Rebo Support ApS er Hjertepiloter, vi har hjertestarter i bilerne.

Kontakt os for en skræddersyet løsning

Tøv ikke med at give os et kald i dag, hvis du vil høre mere om mulighederne om en EVlink eller Easee ladestation i din garage, eller på parkeringspladsen ved virksomheden. Du kan også sende os en mail, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - Rebo Support ApS. Aut. El-Installatør