Ladestandere til el- og hybridbiler

Ladestandere

Installation af ladestandere i hele Storkøbenhavn

Certificeret Zaptec installatør

Hos Rebo Support har vi stor erfaring i montering og installation af ladestandere til el- og hybridbiler. Vi tilbyder professionel installation af ladestandere til elbiler. Hos os kan du få ladestandere fra både Zaptec Go og Easee, som begge er et godt valg, uanset om du er virksomhed eller privatperson. I vores samarbejde med Zaptec Go og Easee, udfører vi hurtig og effektiv service. Har du derfor en enkel ladestander, eller skal du have etableret infrastruktur til din virksomheds elbiler, kan du med fordel tage kontakt til os.

Med en Zaptec Go eller Easee ladestander kan du få ladet din bil hurtigt op, så du kan blive godt kørende med minimal nedetid. Ladestanderne giver dig mulighed for at lade din bil op otte gange hurtigere sammenlignet med en normal kontakt, og du slipper derfor for at bruge for meget tid på at planlægge nedetid.

Priser

  • Standard installation af 11kW ladestander med Zaptec Go eller Easee Lite ladeboks.
  • 10m installationskabel, 1 stk. 16A kombi relæ (RCBO) og lovpligtig kvalitetssikring af installationen, i Storkøbenhavn.
  • Kontakt os for tilbud
  • Standard installation af 22kW hurtig ladestander med Zaptec Go eller Easee core ladeboks
  • 10m installationskabel, 1 stk. 32A kombi relæ (RCBO) og lovpligtig kvalitetssikring af installationen, i Storkøbenhavn.
  • Kontakt os for tilbud

Rebo Support Aps er hjertepiloter,
vi har hjertestarter i bilerne

Refusion og service

Når du vælger os til at installere din nye ladestander, findes der en lang række muligheder for dit forbrug. Med en 4G baseret ladeboks, aflæses dit forbrug automatisk, og du modtager 1,10 kr. i refusion pr. kWh. På den måde er det blevet endnu mere fordelagtigt at investere i en ladestander til din elbil, så du slipper for at skulle finde en offentlig ladestation.

Hos Rebo Support får du markedets bedste priser og den smarteste løsning på markedet. Ladestanderen rapporterer selv hvor meget du har ladet, og alt efter dit behov, kan vi tilbyde en ladeboks med de kW som du har behov for.

Vi tilbyder desuden også jævnligt at servicere din ladeboks, så du er sikker på at der ikke er fejl, samt at du kommer almen slid i forkøbet. Vi kan også udskifte din ladeboks, hvis du ønsker dette.

Ring og hør mere, hvis du ønsker en ladestander. Vi specialiserer os i sikker installation af ladestander til elbiler.

Montage af Tesla ladeboks

Leasing eller køb

Har du kun midlertidigt brug for en ladestander, tilbyder vi fordelagtige leasingaftaler i forbindelse med installation af ladestandere. Disse aftaler tilbydes både til privat, foreninger, erhverv samt det offentlige. Der foreligger ingen beregninger i forbindelse med leasing, da det afhænger af udgift og løbetid.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder for at lease en ladestander til en god pris.

Kontakt os for en skræddersyet løsning

Overvejer du installation af ladestander i din virksomhed? Så tøv ikke med at give os et kald i dag, hvis du vil høre mere om mulighederne om en EVlink eller Easee ladestation i din garage, eller på parkeringspladsen ved virksomheden. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal have skiftet el-tavle eller oplever kabelfejl.

Du kan også sende os en mail, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Skriv til os