Ladestandere til el- og hybridbiler

Montering af ladestandere udføres i hele Storkøbenhavn

Hos Rebo Support har vi stor erfaring i montering og installation af ladestandere til el- og hybridbiler. Gennem tidens løb har vi udført disse installationer for både private, virksomheder samt offentlige institutioner. Vi samarbejder med EVlink, som er en af de banebrydende ladestationer, der findes på markedet.

Med en EVlink ladestander kan du få ladet din bil hurtigt op så du kan blive godt kørende med minimal nedetid. EVlink giver dig mulighed for at lade din bil 8 gange hurtigere op sammenlignet med en normal kontakt.

Fleksibel overvågning

EVlink ladestanderen har indbygget intelligens, som byder på en lang række muligheder for dig som forbruger. Du kan styre adgang med nøgle eller chip, afregne og holde aktivt øje med forbruget samt sætte begrænsninger for dennes kapacitet.

Gør parkerings­pladsen fremtidssikret

El-biler er i stigende grad begyndt at være en voksende trend for private såvel som virksomheder. Der vil snart komme krav til arbejdspladser, om at få implementeret og installeret ladestationer, så medarbejderne kan oplade deres biler på arbejdet.

Vi sørger for at skræddersy en løsning til din virksomhed, så du får afdækket dit behov bedst muligt.

Rebo Support ApS er Hjertepiloter, vi har hjertestarter i bilerne.

Kontakt os for en skræddersyet løsning

Tøv ikke med at give os et kald i dag, hvis du vil høre mere om mulighederne for en EVlink ladestation i din garage, eller på parkeringspladsen ved virksomheden. Du kan også sende os en mail, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

© Copyright - Rebo Support ApS. Aut. El-Installatør