Certificeret PE Svejsning udføres i høj kvalitet

Skræddersyet svejseløsninger i høj kvalitet

PE Svejsning

PE svejsning i høj kvalitet

Plastmaterialet PE (polyethylen) har en stor modstandsdygtighed overfor blandt andet vand, fugt og overfor stort set alle kemikalier og opløsningsmidler. Derfor er lige netop PE svejsning den ideelle løsning, hvis der arbejdes med svejsning inden for vandrør, kloakrør, naturgasrør eller lignende. Hos Rebo Support tilbyder vi løsninger inden for PE svejsning i høj kvalitet. Vi har over 25 års erfaring med alle former for PE svejsning og anden plastsvejsning, hvilket betyder at vi kan varetage din opgave uanset størrelsen derpå. Gennem vores mange års erfaring har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer og tilbyder derfor både svejsning, levering og montering af komplette PE rørsystemer. Du er derfor i trygge hænder når du vælger os som din samarbejdspartner.

Skræddersyet løsninger

Vi skræddersyer altid vores løsninger, således at de er tilpasset dine ønsker og behov. Det betyder at du altid kan være sikker på et resultat i den højeste kvalitet, som passer perfekt til din opgave. Vi er ikke bange for at tage ekspert rollen til os, hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med PE svejsning. Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, når du har behov for professionel PE svejsning. Det ved vi kræver tillid. Du kan derfor altid forvente at vores svejsearbejde bliver udført som aftalt og til aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud på PE svejsning

Vi udfører PE svejsearbejde for kunder i hele Danmark. Har du brug for professionelt svejsearbejde, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Lad os sammen tage en snak om din opgave og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 42 20 14 84 eller via mail på kontakt@rebosupport.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os