Hurtig og effektiv levering af byggeplads­belysning til din byggeplads

Har du behov for kunstig belysning til din byggeplads?

Byggepladsbelysning

Effektiv byggepladsbelysning

Uanset om der er tale om en stor eller lille byggeplads, så er det altid vigtigt at have fokus på at din byggepladsbelysning er korrekt sat op. Med gode lysforhold på byggepladsen, kan arbejdet udføres effektivt og sikkert på alle tidspunkter af døgnet. Dette er specielt vigtigt i vinterhalvåret, da det her tidligere bliver mørkt og det naturlige lys derfor ikke er tilstrækkeligt længere. For at kunne færdes sikkert og udfører arbejde i aftentimerne, er der derfor behov for kunstig belysning på byggepladsen. Alt vores udstyr til byggepladsbelysning lever op til de gældende sikkerheds- og lovkrav. Du kan derfor trygt overlade ansvaret til os.

Tilslutning af byggepladsbelysning

Hvis belysningen er for svag eller for blændende, stiger risikoen for ulykker og forkert udført arbejde. Gode lysforhold minimere derimod risikoen for ulykker og giver mulighed for at kunne arbejde selv når det bliver mørkt. Skal du bruge byggepladsbelysning til din byggeplads, så står vi i Rebo Support ApS klar til at hjælpe dig med levering og etablering. Med vores byggepladsbelysning får du en stor fleksibilitet da meget af vores udstyr er flytbart. På den måde kan du sikre at der altid er korrekt belysningen, der hvor behovet er størst.

Få et tilbud på byggepladsbelysning allerede i dag

Har du behov for kunstig belysning til din byggeplads, så tøv ikke med at kontakte os. Som eksperter i byggepladsbelysning kan vi hjælpe med at skræddersy en løsning, der passer til dig og din opgaves behov. Vi er også eksperter i byggestrøm til byggepladser. Du kan kontakte os på telefon 42 20 14 84 eller ved at sende os en mail på kontakt@rebosupport.dk og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os