Byggeplads­installationer

Byggeplads­installationer

Vi har mere end 15 års erfaring

Har din byggeplads behov for de bedste forudsætninger for et godt resultat? Med en dygtig el-installatør med over 15 års erfaring til at tilgå de relevante installationer, er du sikret høj forsyningssikkerhed på hele byggepladsen.

Hos Rebo Support ApS har vi gennem vores store erfaring serviceret en lang række kunder, heriblandt mindre og større entrepriser. Vi er derfor jeres vigtigste bindeled, til en velfungerende byggeplads, da disse installationer er med til at sikre den daglige drift.

Vi tilbyder

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller selve arbejdet, og det afspejler sig altid i det færdige arbejde. Vi tilbyder blandt andet installation af:

Sikkerheden på byggepladsen er en af vores kernekompetencer, og vi forlader ikke området, før alt installation er udført forsvarligt og efter gældende lovgivning. På denne måde sikrer vi at byggepladsens arbejdere kan arbejde under de bedste og sikreste forhold.

Har du brug for hjælp til grundvandssænkning eller kabelfejl i jorden? Så kontakt os i dag og lad hjælpe dig.

Rebo Support Aps er hjertepiloter,
vi har hjertestarter i bilerne

Få en samlet pakkeløsning

Når du vælger os som din trofaste partner til din byggepladsinstallation, sørger vi for at sammensætte en skræddersyet løsning, der tilgodeser dine behov. Blandt andet indebærer denne pakke de nødvendige installationer, men også det lovmæssige 3-måneders eftersyn, der sættes som lovkrav af sikkerhedsstyrelsen.

Med over 15 års erfaring i branchen, er vi det oplagte valg til at sikre din byggeplads, og du kan således trygt kontakte os.

Brug for akut service?

KABELFEJL.NU
Døgnvagt 24/7 • 365 dage om året

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vær på forkant med alt gældende lovgivning på din byggeplads, ved at kontakte en dygtig og erfaren elektriker i dag. Du kan ringe til os på 42 20 14 84 eller sende os en mail på kontakt@rebosupport.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Vi sidder klar til at tage en snak om dine ønsker og behov.

Skriv til os