Elektriker i hele Storkøbenhavn

Elektriker i Storkøbenhavn

El-installationer i højeste kvalitet

Rebo Support har gennem adskillige år serviceret hele Storkøbenhavn med alle typer el-installationer, renovering eller lignende. Hvad end der er tale om en mindre el-installation eller et større byggeri, kan vi stå til og hjælpe dig. Vi arbejder med den nyeste teknologi og videreuddanner os løbende i alle relevante arbejdsmetoder.

Vi kører altid ud med et fast team af dygtige elektrikere og udfører opgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Dette er din sikkerhed for, at du får udført el-installationer i højeste kvalitet.

Vi tilbyder

Gennem årene har vi løst adskillige opgaver for en lang række kunder, og vi varetager således opgaver af ethvert omfang. Vi tilbyder blandt andet:

Har du en speciel forespørgsel til en opgave? Tøv ikke med at kontakte os, og så tager vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Rebo Support Aps er hjertepiloter,
vi har hjertestarter i bilerne

Vi leverer løsninger i høj kvalitet

Ud fra vores mange år i branchen, har vi erhvervet os en stor kundeportefølje af glade kunder. Fælles for disse kunder, er deres tilfredshed med slutresultatet og processen op til.

I forbindelse med at vi udfører en el-installation for dig, vil du opleve at vi er yderst aktive i at involvere og informere dig om hele arbejdsprocessen. Vi går meget op i at du er tryg og er indforstået med alle aspekter i opgaven. Her rådgiver vi dig også ind til, hvordan du får længst mulig levetid ud af din nye el-installation.

Kontakt din lokale elektriker i dag

Du finder Rebo Support beliggende i Storkøbenhavn, og vi rykker ud i hele området. Hjælpen er derfor ikke langt fra dig, når du kontakter os i dag på 42 20 14 84. Du kan også skrive til os på kontakt@rebosupport.dk eller benytte dig af vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Skriv til os