Eltavler

Den højeste kvalitet

Undgå utilsigtet strømsvigt ved uvejr eller ved ældre installationer, når du får udskiftet dit HFI relæ, som også bliver kaldt for en eltavle. Når du får udført en udskiftning hos Rebo Support ApS, er du sikret at alle komponenter i dit nye relæ, er af den højeste kvalitet. På denne måde kan du trygt læne dig tilbage uden bekymring, når uvejret hærger.

Det er vigtigt at holde dig opdateret på din eltavles tilstand, og af denne årsag tilbyder vi kvalitetsbevidst udskiftning af dit gamle HFI relæ til et nyt HPFI. Disse HPFI relæ er meget modstandsdygtige over for uvejret, som rammer os oftere og oftere. Derudover kan forældede eltavler være frygtelige dødsfælder, hvis tavlen ikke er up to date.

Effektiv service & rådgivning

Det er yderst vigtigt at kontakte en erfaren elektriker, når der skal kontrolleres hvorvidt dit relæ fungerer som det skal. Det er de færreste, som selv er i stand til at gøre dette, og derfor bør du altid kontakte os til denne opgave.

Hos Rebo Support ApS uddanner vi os selv løbende i de nyeste metoder, og vi anvender udelukkende komponenter og materialer fra anerkendte leverandører i den højeste kvalitet. Vi tilbyder derudover også gennemgående rådgivning om el-tavler og fejlstrømsafbrydere – således kan du trygt tage kontakt til os. Vi tilbyder mange former for el-installationer, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis du skal bruge en ladestander eller have ordnet kabelfejl på dit strøm eller internet.

Rebo Support Aps er hjertepiloter,
vi har hjertestarter i bilerne

Forebyg strømsvigt

Hvis du sidder inde med et HFI relæ kan det give meget god mening at skifte til et HPFI relæ, da disse nyere relæ er med til at øge sikkerheden. Et HPFI relæ kan effektivt håndtere pulserende jævnstrøm, og er derfor mere effektivt frem for et HFI relæ, som udelukkende slår fra ved en fejlstrøm på 0,03 ampere.

Det kan være livsfarlig at sidde inde med et forældet relæ, og derfor bør du kontakte Rebo Support, så vi kan komme ud og tilse tilstanden på dit nuværende relæ.

Priser

Pris for udskiftning af 40A HFI til 40A HPFI relæ min. 1250,- inkl. moms.

Vil du også være på den sikre side?

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du er i tvivl om, hvilket type relæ du har, eller hvad tilstanden på dit nuværende relæ er. Du kan ringe til os på 42 20 18 84 eller sende os en mail på kontakt@rebosupport.dk. Vi tager derefter en gennemgående snak om dine ønsker og behov.

Skriv til os