Vi leverer byggestrøm til dig og din byggeplads

Skal du bruge byggestrøm til dit kommende byggeprojekt?

Byggestrøm

Byggestrøm til både store og små byggepladser

Skal dit byggeri have en god start uden unødvendige forsinkelser? Når du skal bygge så har du brug for byggestrøm, til eksempelvis maskiner og værktøj, opladning af diverse batterier samt til belysning. Det problem kan vi løse ved at sælge eller udleje og tilslutte en byggestrømstavle til dit byggeprojekt. I Rebo Support ApS kan vi varetage hele opgaven, når du skal bruge byggestrøm, uanset størrelsen på din byggeplads. Vi har alle styrker af byggestrømstavler på lager, de mest almindelige er dog:

  • 16 ampere
  • 32 ampere
  • 63 ampere

Uanset hvor stort dit behov måtte være, så tøv ikke med at kontakte os. Så hjælper vi dig med hurtigt og effektivt at finde en passende byggestrømstavle.

Speciale i etablering af byggestrøm

Vi har gennem mange år leveret byggestrøm til både private nybyggere og byggefirmaer. Vi har derfor oparbejdet en stor ekspertise og ved præcis hvilke regler og krav, der skal overholdes i forbindelse med etablering af byggestrøm. Vælger du os som din samarbejdspartner når du skal bruge byggestrøm til dit projekt, er du derfor i trygge hænder. Du får derudover gavn af vores mange års erfaring, da vi naturligvis både rådgiver og vejleder dig fra start til slut. På den måde er du sikker på at du får den korrekte løsning, der passer til dig og dine behov. Mangler du byggepladsbelysning til din byggeplads, kan vi tilbyde en række energibesparende og effektive løsninger. Kontakt os og lad os hjælpe dig i dag.

Kontakt os og få et tilbud på byggestrøm til din opgave

Skal du bruge byggestrøm til dit kommende byggeprojekt? Så tøv ikke, kontakt os allerede i dag og få hjælp til etablering af byggestrøm. Du kan kontakte os på telefon 42 20 14 84 eller ved at sende os en mail på kontakt@rebosupport.dk og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os