Brug for akut service?

KABELFEJL.NU
Døgnvagt 24/7 • 365 dage om året

Er der sket brud på et kabel, som gør at der enten er strømsvigt eller skaber anden problematik? Hos Rebo Support ApS sidder vi inde med over 15 års erfaring i lokalisering samt reparation af kabelfejl. Vi lokaliserer derudover også alle slags rør i jorden i forbindelse med graveskader, samlinger der er blevet utætte, lynnedslag eller kabler, der ikke er mærket op på tegninger.

Vejledende pris for kabelfejl opgaver: 3.200,- ekskl. moms.

Nyeste udstyr

Vores banebrydende Vloc-5000 er det nyeste udstyr inden for fejlsøgning efter kabelfejl og kan på samme tid yderst effektivt lokalisere kablernes fysiske placering. Hvis der mangler mærkning på tegningerne, kan dette også udføres i form af GPS position på Google Maps.

Ved hjælp af kodesignal fra en tonegenerator kan instrumentet lokalisere langt de fleste fejl hurtigt og præcist.

Din effektive samarbejdspartner

Med over 15 års erfaring i el-branchen og det nyeste udstyr, er vi med til at minimere vores kunders omkostninger markant til blandt andet gravearbejde og reetablering. Grundet vores store erfaring er vi dermed også med til at minimere tabt indtjening og funktionsdygtighed. 

Vi tilbyder desuden prismatch på alle vores kabelfejl ydelser, således at du får samme pris som konkurrenterne tilbyder. Du er derudover fortsat sikret den samme kvalitet, uagtet den endelige pris.

Erhvervslivets trofaste samarbejdspartner

Hos Rebo Support ApS tilbyder vi også en række andre ydelser, herunder blandt andet:

  • Byggepladsinstallation
  • Grundvandssænkningsanlæg
  • HFI / HPFI relæ
  • Andre lignende opgaver, der kræver en elektriker

Vi har serviceret en lang række erhverv- og privatkunder, og vi kan således udføre opgaver i ethvert omfang.

Rebo Support ApS er Hjertepiloter, vi har hjertestarter i bilerne.

Kontakt os for et godt tilbud i dag

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan træffes på 42 20 18 84. Alternativt kan du sende os en mail på kontakt@rebosupport.dk eller benytte dig af vores kontaktformular. Vi sidder klar til at gennemgå din forespørgsel, og vender derefter retur med et unikt tilbud.

© Copyright - Rebo Support ApS