Effektiv lokalisering og udbedring af kabelfejl

Er der sket brud på et kabel, som gør at der enten er strømsvigt, tab af internetforbindelse eller skaber en helt anden problematik?

Kabelfejl

Effektiv fejlretning af kabelfejl

Hos Rebo Support ApS har vi over 15 års erfaring i lokalisering af kabelfejl i jorden. Vi lokaliserer, derudover, alle slags rør og kabler i jorden, der ikke er mærket op på tegninger.
Når uheldet er ude, kan vi hjælpe med at udbedre fejlene på kablerne, i samarbejde med de aut. installatører, og vi tilbyder bl.a. kabelfejl ifm:
  • Kobberkabler
  • Alu-kabler
  • Antennekabler
  • Hovedkabler
  • Stikledninger

Vejledende pris for kabelfejl opgaver er 3.845,- ekskl. moms.

Vi reparerer kabelfejl døgnet rundt

Vi ved hvor vigtigt det kan være at få løst en akut kabelfejl. Derfor har vi en døgnvagt der sidder klar til at hjælpe dig hvis uheldet er ude. Vores døgnvagt har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Ved akutte kabelfejl, anbefaler vi at du kontakter os på telefon 42 20 14 84. På den måde kan vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Rebo Support Aps er hjertepiloter,
vi har hjertestarter i bilerne

Moderne og effektivt udstyr

Med det nyeste og mest effektive udstyr i branchen, kan vi fejlsøge efter kabelfejl og kan på samme tid yderst effektivt lokalisere kablernes fysiske placering. Ved hjælp af kodesignal fra en tonegenerator kan instrumentet lokalisere langt de fleste fejl hurtigt og præcist. Hvis der mangler mærkning på tegningerne, kan dette også udføres i form af GPS position på Google Maps.

Din effektive samarbejdspartner

Vi har altså både den nødvendige viden og udstyr, til at kunne minimere omkostninger markant til blandt andet gravearbejde og reetablering, hvilket kommer dig til gode som kunde. Vi tilbyder desuden prismatch på alle kabelfejl ydelser, således at du får samme pris som konkurrenterne tilbyder. Du er derudover fortsat sikret den samme kvalitet, uagtet den endelige pris.

Skal du have professionel assistance til andre el-installationer, eksempelvis eltavler eller ladestationer? Ring i dag og fortæl os om dine planer. Vi er klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud på kabelfejl

Hvis du har behov for lokalisering og reparation af kabelfejl, så kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 42 20 14 84 eller på mail kontakt@rebosupport.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os