Professionel grundvands­sænkning udføres af eksperter

Vi sikrer dig de bedste forudsætninger, når det kommer til at arbejde dybere i jorden

Grundvandssænkning

Specialister i grundvandssænkning

Hos Rebo Support tilbyder vi effektiv etablering af store og små anlæg til tørholdelse af udgravninger under grundvandsspejlet. En grundvandssænkning gør det muligt at arbejde dybere i undergrunden, da man i så fald ikke støder på grundvandet. Vi sidder inde med markedets nyeste udstyr, hvilket gør os i stand til at udføre filtersatte boringer med stor nøjagtighed. Vi sørger for at håndtere hele installationen af grundvandspumper i samarbejde med vores store netværk af entreprenører, håndværkere og el-installatører. Gennem årene har vi udført opgaver inden for grundvandssænkning for både små og store virksomheder. Dette er din sikkerhed for, at vi kan vores håndværk, og at du altid får leveret et resultat af høj kvalitet upåagtet af opgavens størrelse. Vi bruger gerne den ekstra tid med vores kunder, for at sikre os at resultatet i sidste ende bliver præcis som ønsket.

Udover at være eksperter i grundvandssikring, er vi også de rette for dig, hvis du skal have ordnet gravearbejde i forbindelse med kabelfejl.

Installation og montering af grundvandssænkning

Vi er eksperter i opsætning af grundvandssænkningsanlæg samt sugespidsanlæg med tilhørende overvågning. Udover installationen sørger vi også for at etablere en nødgenerator, i tilfælde af at der skulle være strømsvigt på systemet. På denne måde er der altid sikkerhed for at arbejdet foregår på sikreste forstand. Vi tilbyder effektiv grundvandssænkning for mindre sugespidsanlæg eller på større byggepladser, hvor I vil være på forkant med sikkerheden. Vi opsætter desuden en alarm der overvåger anlægget 24/7, således at du har mulighed for at tilgå aktiv data alt efter dit behov. Hvis du skal have en velfungerende byggeplads med de rette byggepladsinstallationer, kan vi også hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud på grundvands­sænkning

Har du brug for professionel hjælp til en opgave der kræver grundvandssænkning, så står vi klar til at hjælpe. Vi er med dig hele vejen, fra rådgivning og vejledning i startfasen til installation og montering af anlægget. Ring til os på telefon 42 20 14 84 eller send os en mail på kontakt@rebosupport.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Skriv til os