Grundvands­sænkning

Vil du sikre de bedste forudsætninger, når det kommer til arbejde dybere i jorden?

Brug for akut service?

KABELFEJL.NU
Døgnvagt 24/7 • 365 dage om året

Hos Rebo Support tilbyder vi effektiv etablering af store og små anlæg til tørholdelse af udgravninger under grundvandsspejlet. Dette gør det muligt at arbejde dybere i undergrunden, da man i så fald ikke støder på grundvandet. 

Vi er eksperter i opsætning af grundvandssænkningsanlæg samt sugespidsanlæg med tilhørende overvågning. Vi sørger derudover også for at etablere en nødgenerator, i tilfælde af at der skulle være strømsvigt på systemet. På denne måde er der altid sikkerhed for at arbejdet foregår på sikreste forstand.

Vi tilbyder effektiv grundvandssænkning for mindre sugespidsanlæg eller på større byggepladser, hvor I vil være på forkant med sikkerheden.

Installation & montering

Vi sidder inde med markedets nyeste maskineri, hvilket gør os i stand til at udføre filtersatte boringer med stor nøjagtighed. Vi sørger for at håndtere hele installationen af grundvandspumper i samarbejde med vores store netværk af entreprenører, håndværkere og el-installatører. 

Vi tilknytter desuden 24/7 alarmovervågning, således at du har mulighed for at tilgå aktiv data alt efter dit behov.

Vi lever af tilfredse kunder

Blandt vores store repertoire af kunder findes både små og store virksomheder. Dette er din sikkerhed for, at du altid får leveret et resultat af høj håndværksmæssigt kaliber uagtet opgavens størrelse. Vi bruger gerne den ekstra tid med vores kunder, for at sikre os at resultatet i sidste ende bliver præcis som ønsket.

Rebo Support ApS er Hjertepiloter, vi har hjertestarter i bilerne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med over 15 års erfaring i el-branchen er vi det oplagte valg til din næste installation af grundvandssænkning. Vi har serviceret mange forskellige typer kunder, heriblandt erhverv, privat og offentlige. Tøv ikke med at give os et kald på 42 20 18 84 eller send os en mail på kontakt@rebosupport.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular – vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

© Copyright - Rebo Support ApS